El Port de Tarragona aposta per la seguretat i la prevenció a la zona portuària cedint una ambulància al Parc Químic Port.

El Port de Tarragona, en el marc de la línia de treball per vetllar per la seguretat i la prevenció en les instal·lacions portuàries, especialment en les zones d’operativa incorpora al servei de la comunitat portuària una ambulància equipada adequadament per a l’atenció d’emergències mèdiques.

D’aquesta manera, l’ambulància esdevindrà un mitjà essencial amb la finalitat de vetllar per la seguretat i millorar el temps de resposta en cas d’urgència al servei dels treballadors de l’APT, els estibadors, transportistes i, en definitiva, tots els membres de la comunitat portuària.

L’ambulància serà cedida a l’AEQT i tindrà base en el Parc de Bombers del Port de Tarragona, incorporant-se com un mitjà material més per a la prestació dels serveis de prevenció i control d’emergències, entre d’altres. L’acte de cessió de l’ambulància ha comptat amb la presència del president del Port de Tarragona, Josep Andreu, i el coordinador dels Parcs Químics de Seguretat, Francesc Aiguasenosa.

La seguretat i la prevenció en el sentit més ampli de la paraula esdevé un element molt important per la dinàmica del Port de Tarragona, i sempre compta amb la bona col·laboració de les empreses de la comunitat portuària i les administracions implicades, per tal de fer del port un lloc més protegit.
Compartir

Follow us

Get the newsletter