Els bombers dels Parcs Químics Sud van assolir la segona posició en el rànking resultant de les proves realitzades a les XXIII Jornades de Seguretat, i els bombers del Parc Químic Nord assoliren la cinquena posició.

En les jornades organitzades per Mapfre Global Risks hi van participar més de 30 equips d’arreu de l’estat espanyol i enguany les proves van tenir lloc a les instal•lacions de Repsol a Puertollano.

jornades 2-2Les jornades, que se celebren amb caràcter biennal, inclouen una sèrie de ponències referents a la prevenció de riscs i també unes competicions contra incendis. Els professionals en temes de seguretat, assisteixen a conferències sobre assumptes com catàstrofes naturals o enginyeria de riscs, tot analitzant casos reals i operacions de resposta ja experimentades sobre el terreny.

Els cossos de bombers prenen part d’una sèrie de proves orientades a la defensa davant incendis. Concretament la prova en què van participar els Parcs Químics de Seguretat “Exercicis de mànegues professional” constava a extingir un incendi en una estructura de dos nivells, superior amb fuita de Gas Liquat de Petroli i interior amb vessament de líquid inflamable. Aquest simulacre s’havia d’extingir amb aigua l’utilització de mànegues .

L’entrega de premis va tenir lloc al Real Alcázar de Sevilla on hi van assistir els 700 participants de les XXIII Jornades Internacionals de Seguretat.
Compartir

Follow us

Get the newsletter